Kapaklı'da 2 caddede beton kaplama çalışmaları tamamlandı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Kapaklı'nın Erbay ve Çeken Caddelerinde başlatılan BSK sıcak asfalt yo

GÜNDEM 13.09.2021 19:28:00 0
Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında il genelinde başlattığı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. 


3 BİN TON BSK SICAK ASFALT SERİLDİ


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Kapaklı’nın Erbay ve Çeken Caddelerinde başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandı. 2 kilometre uzunluğa, 10 metre genişliğe sahip olan Erbay Caddesi’nde toplam 2 bin 400 ton sıcak asfalt serim çalışması yapılırken, 550 metre uzunluğa, 8 metre genişliğe sahip Çeken Caddesinde ise 600 ton BSK sıcak asfalt serimi yapıldı. Böylece her iki caddede toplamda 3 bin ton BSK sıcak asfalt serimi yapılmış oldu.


“ULAŞIM KALİTESİNİ ARTIRACAK”


Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ulaşım kalitesini arttıracak çalışmalarımıza il genelinde hız kesmeden devam edeceğiz. Kapaklı ilçemizde BSK sıcak asfalt serim çalışmasını tamamladığımız caddelerimizin vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. 


Haber / Menşure KARDEŞ