LGS Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı

Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçe genelinde Lise Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrencilere yönelik yapılan Seviye Belirl

GÜNDEM 13.09.2021 19:22:00 0
LGS Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı

50. Yıl Ortaokulu’nda 2 gün yapılan Seviye Belirleme Sınavı için öğrenciler Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden başvuru yaparken, başvuru yapamayan öğrenciler için okul bahçesinde kayıt masası oluşturuldu. Sınava girişte ise öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş ve iki adet maskenin yer aldığı sınav paketi verildi.


SONUÇLAR AÇIKLANDI


Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde organize edilen sınavın sonuçları da açıklanırken, öğrencilerin, www.suleymanpasabel.tr/sinav-sonuclari bağlantısına tıklayarak sınav sonuçlarına erişebileceği ifade edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, bu sınavda alınan derecelerin, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ve ücretsiz olarak sınavlara hazırlık desteği verilecek olan Etüt Merkezi’ne öğrenci seçimi yapılırken dikkate alınacağı belirtildi.


Haber / Menşure KARDEŞ