Albayrak: Ulaşım kalitesini artıracak çalışmalara imza attık

Marmaraereğlisi- Yakuplu Mahallesi bağlantı yolundaki SSB beton yol çalışmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kentimiz

GÜNDEM 10.09.2021 17:30:00 0
Albayrak: Ulaşım kalitesini artıracak çalışmalara imza attık

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

 

YOL GENİŞLİĞİ YER YER 5 METREYE KADAR DÜŞMÜŞTÜ

 

Marmaraereğlisi- Yakuplu Mahallesi bağlantı yolunun12,5 km uzunluğa sahip olduğunu kaydeden yetkililer, “Önceki yıllarda yapılan sathi kaplamanın ağır vasıta trafiği ve yoğunluğu nedeniyle bozulması ve yol genişliğinin yer yer 5 metreye kadar düşmesinden dolayı, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 faaliyet programına alındı” bilgisini verdi.

 

“YOL STANDARDI YÜKSELTİLDİ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında yol genişliğinin 7,5 metreye çıkarılarak toprak işleri, sanat yapıları ve alt temel tabakasının üzeri ise silindirle sıkıştırılmış beton kaplama olarak yapıldığını kaydeden yetkililer, “Söz konusu yolda 15 bin metreküp beton, 15 bin metreküp alt temel, 26 bin metreküp taş dolgu ve 100 metre büz kullanılarak yol standardı yükseltildi” dedi.

 

MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, "Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kentimizin ulaşım kalitesini arttıracak önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeden devam edeceğiz. Ben, yapımını tamamladığımız yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA