Sivaslılar Derneği'nde Tokgöz başkan seçildi

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni başkan Mustafa Tokgöz seçilirken, başkan yardımcılÄ?

GÜNDEM 9.09.2021 17:13:00 0
Sivaslılar Derneği

Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çarşamba günü saat 18.00’da Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak’taki dernek binasında yapıldı. Divan heyetinin oluşturulmasıyla başlayan olağan kurulda; Divan Başkanlığına Mecit Kaplan, Katip Üyeliği’ne ise Ayla Uçkun seçildi.

 

GELİR-GİDER HESAPLARI OKUNDU

 

Daha sonra Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okundu. Gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam eden kurulda, derneğin gelir gider hesapları okunurken, 61 bin 920 TL gelir elde edildiği, kira gideri olarak 43 bin 200 TL, elektrik gideri olarak 7 bin 150 TL, su gideri olarak 3 bin 850 TL, doğal gaz gideri olarak 7 bin 720 TL harcama yapıldığı ifade edildi. Gelir gider tablosunun oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu da oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra aidat ücreti görüşüldü. Yıllık aidat ücreti 150 TL olarak karara bağlandı. Ardından tüzükte yapılmak istenen değişiklikler okundu. Oy birliğiyle kabul edilen karara göre 15 olan yönetim kurulu asil üye sayısı ve 15 olan yönetim kurulu yedek üye sayısı 10’a düşürüldü. Tüzükte derneğin amacında değişiklik yapılırken, üyelikten ihraçla ilgili madde de oy birliğiyle kaldırıldı. Tüzük değişikliği ile ilgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Mevcut başkan Ahmet Yıldız aday olmazken, seçimlere Mustafa Tokgöz’ün tek listesi ile gidildi. Tokgöz, 3 yıl görev yapmak üzere dernek başkanlığına seçildi. Başkan yardımcılığına Ercan Yılmaz, Haydar Akpınar ve Mecit Kaplan, sekreterliğe Erdem Fenkli, saymanlığa Ese Şahin seçildi. Ayla Uçkun, Ayhan Yeşilyurt, Sinan Karaca ve Dursun Kaya Akın da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Denetim kurulu asıl üyeliğine de Serkan Boyraz, Tahir Ağırbaş ve Serkan Yıldız seçildi.

 

Haber / İrem BANÇO