Bilgiye erişmek ilk harfi okumak ile başlar

'Dünya Okuma Yazma Günü' kapsamında kentte farklı sebeplerden dolayı okuma-yazma öğrenemeyen vatandaşlar için açılan kursu ziyaret eden Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, kursiyerlere ö

GÜNDEM 9.09.2021 16:01:00 0
Bilgiye erişmek ilk harfi okumak ile başlar

Arpacı, Dünya Okuma Yazma Günü kapsamında, Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenen Mahalle projesi çerçevesinde Ferah Ortaokulu bünyesinde açılan 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk okuma-yazma kursunda öğrenime başlayan kursiyerleri ziyaret etti. Arpacı, kursiyerler ile sohbet etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Öğrenmenin beşikten mezara devam eden bir süreç olduğunu kaydeden Arpacı, okuma-yazma öğrenmek için başvuruda bulundukları ve öğrenme çabalarından dolayı kursiyerleri tebrik etti. Kursiyerlerle birlikte bir süre ders de işleyen Arpacı, başarılar diledi.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

 

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, beraberinde müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Hüseyin Hüsnü Tekışık Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ni de ziyaret etti. Arpacı, merkez yöneticisi ve öğretmenler ile Psikolojik Sağlamlık Eğitimi ve Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ