Koordinasyon Toplantıları, Süleymanpaşa'da başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinlemek, bunlara çözüm üretmek amacıyla Muhtarlar Koordinasyon Toplantılarını hayata geçirdi. İlki Süleymanpaşa'd

GÜNDEM 8.09.2021 19:51:00 0
Koordinasyon Toplantıları, Süleymanpaşa

İlk olarak Süleymanpaşa ile başlayan Koordinasyon Toplantıları, Çorlu ve Marmaraereğlisi ile devam etti. Toplantılarda, muhtarlar tarafından büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerin daire başkanları ve müdürlerine mahallerindeki ihtiyaç ve talepler iletildi.

 

11 İLÇEDE DE YAPILACAK

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde yapılacak yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi verildi. Muhtarlar Koordinasyon Toplantılarını 11 ilçede de yapılacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında hiçbir ayrım gözetmeden herkese eşit bir şekilde hizmet vermek vardır. Biz de çalışmalarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde gerçekleştireceğimiz Muhtarlar Koordinasyon Toplantıları sayesinde mahallelerimizin ihtiyaç ve taleplerini yerinde belirleyip hizmet ve projelerimizi bu yönde gerçekleştirebileceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ