"Bir ünite kan ile 3 kişiye can olabilirsiniz"

Edirne Kızılay Kan Merkezi ve Keşan Belediyesi iş birliğinde dün kan bağışı kampanyası düzenlendi. Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde kurulan kan bağışı çadırınd

GÜNDEM 8.09.2021 19:32:00 0

Keşan Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kan bağışı alanında da Türk Kızılayı ile birlikte faaliyetlere devam ettiklerini belirten eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan Belediyesi personelimiz başta olmak üzere kan bağışında bulunmak üzere tüm hemşehrilerimize kapılarımızı açtık. Kan Bağışı konusunda Türk Kızılayı ile önemli bir birlikteliğimiz var. Rekor düzeyde sayılabilecek kampanyalara birlikte imza attık.  Pek çok insana şifa olacak kan inşallah buradaki, bağışçılarında desteği ile toplanacak. Üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda birçok belediyeye, kuruma örnek oluyoruz” dedi.

 

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Türk Kızılayı’nın her zaman yanında olduklarını ifade eden Helvacıoğlu, Bu her şeyden önce bizim vatandaşlık görevimiz. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyoruz. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Ben buraya gelerek kan veren, kan bağışlayan, fedakârlık yapan bütün bağışçılarımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Bunun her gün devam etmesi gerekiyor. Düzenli kan bağışçılığı çok önemli. Bir ünite kan ile 3 kişiye can olabiliyorsunuz. Hayata tutunmasına vesile olduğunuz binlerce can adına ben teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ