Başkan Gürkan'dan kreş ziyareti

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

GÜNDEM 7.09.2021 15:30:00 0
Başkan Gürkan

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin ağası, 12 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan ve ebedi 3 altın kemerin sahibi olan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’in Edirne’ye kazandırdığı Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılıyla birlikte hizmete açıldı.

 

 “GÖZLERİNİZDEKİ GÜZEL IŞIK HİÇ SÖNMESİN”

 

İlk öğrencilerini ağırlayan Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, sınıfları gezerek minik öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere hediyeler de veren Başkan Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok heyecanlıyız! Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'miz eğitim hayatına başladı. Gözlerinizdeki güzel ışık, yüzündeki eşsiz gülümseme hiç sönmesin çocuklar. Sizlere ve bugün okullarına kavuşan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / İrem BANÇO