Çerkezköy Belediye Meclisi, komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2'nci oturumu Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş başkanlığında yapıldı. Birinci oturumda komisyonlara havale edilen gündem maddele

GÜNDEM 6.09.2021 19:36:00 0
Çerkezköy Belediye Meclisi, komisyon raporlarını görüştü

Toplantı, dün saat 15.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

 

BELEDİYE HİSSELERİNİN SATIŞI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Meclis toplantısının ikinci oturumu bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesi ile başladı. 8 adet Belediye hissesi satışı ile ilgili talep oy birliği ile kabul edildi. Ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün kullanım izni hakkındaki yazısı görüşülerek, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 408 ada 14 parselde bulunan 16 metrekarelik Belediye hissesinin 25 yıllığına TESKİ’ye devredilmesi için Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

ŞEHİDİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK

 

Gündemin 3’üncü maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’ta yapılan parka Şehit Polis Memuru Erdem Uçar’ın isminin verilmesi talebi görüşülerek, Aşık Veysel Sokak’taki parka Şehit Erdem Uçar isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Aşık Veysel Sokak’taki parka Şehit Erdem Uçar isminin verilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Harita Şube Müdürlüğü’nün yazısı görüşülerek Çerkezköy’ün 12 mahallesinde kırsal yerleşim olmadığı oy birliği ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Daha sonra Çerkezköy Belediyesi’ne 1 adet 18 bin litre damperli vidanjör, 1 adet 7 metreküp yol süpürme aracı, 1 adet kazıyıcı-yükleyici iş makinası alınması ile ilgili talep de Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantıları sona erdi.

 

Haber / Buse SERİN