Başarılı öğrencilerden Kapaklı protokolüne ziyaret

Kapaklı Anadolu Lisesi'nde eğitim - öğretim gören ve TYT ve AYT sınavlarında büyük başarı gösteren Kapaklılı öğrenciler, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Belediye Başkanı Mustaf

GÜNDEM 3.09.2021 18:36:00 0
Başarılı öğrencilerden Kapaklı protokolüne ziyaret

31 Ağustos Salı günü açıklanan YKS Tercih Sonuçlarına göre İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Doğukan Saraç ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünü kazanan özel öğrenci Umut Aşık, Kapaklı Kaymakamı Belediye Başkanı Bülent Hamitoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i önceki gün makamında ziyaret etti.

 

“KAPAKLI EĞİTİM ALANINDA BAŞARILARINI ARTIRIYOR”

 

Başarılı öğrencileri makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklımız eğitim alanında da başarılarını artırıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Danışmaz, Okul Müdürümüz Mustafa Türk, Kapaklı Anadolu Lisesi’nden başarıyla mezun olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Doğukan Saraç ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünü kazanan özel öğrencimiz Umut Aşık ve aileleriyle birlikte ziyaretimize geldi. Genç kardeşlerimi yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam ettiği bir üniversite hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN