Öğrencisi meslektaşı oldu

Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin Müdürü Zuhal Üçkan Irmak, öğrencisi Sümeyye Oluçay ile meslektaş olarak aynı kreşte buluştu. Öğrenc

GÜNDEM 3.09.2021 16:51:00 0
Öğrencisi meslektaşı oldu

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’in Edirne’ye kazandırdığı Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 6 Eylül Pazartesi günü ilk defa kapılarını öğrencilerine açacak.

 

KADER ONLARI YİNE KARŞILAŞTIRDI

 

Uzun bir süredir, hummalı bir çalışma yürütülen kreşte öğretmen kadrosu da tamamlandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da kreşte son incelemeleri yaparak, öğretmenlerle değerlendirmelerde bulundu. Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi ilginç bir tesadüfe de ev sahipliği yaptı. 2001 yılında Edirne’nin Büyükdöllük Köyü’nde anasınıfı öğretmenliği yapan Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin Müdürü Zuhal Üçkan Irmak, yıllar sonra öğrencisi ile aynı kreşte bu defa meslektaş olarak buluştu.

 

“ONUN KALBİNE DOKUNABİLMİŞİM”

 

Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin Müdürü Zuhal Üçkan Irmak’ın eğitim verdiği öğrencisi Sümeyye Oluçay da aynı mesleği seçti. Kader onları aynı kreşte buluşturdu. 2001 yılında Edirne’nin Büyükdöllük Köyü’nde anasınıfı öğretmenliği yaptığını belirten Zuhal Üçkan Irmak, “Burada bana verilen görevin yanı sıra farklı bir gurur yaşıyorum. Çok mutluyum. 2001 yılında Büyükdöllük Köyü’ndeki anasınıfındaki öğrencim ile birlikte çalışıyoruz. O zaman çok küçüktü, şimdi büyüdü öğretmen oldu. Birlikte çalışma fırsatımız oldu. O yüzden çok mutluyum. Bir yerde onun kalbine dokunabilmişim demek ki. Bu da beni ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 

 “İKİNCİ ANNEM”

 

Sümeyye Oluçay da, “2001 yılında Edirne’nin Büyükdöllük köyünde anasınıfına başladım. Zuhal öğretmenim benim ilk öğretmenim, ikinci ailem, ikinci annem. Benim için yeri çok ayrı. Kalbimde bıraktığı güzel izler sayesinde şimdi ben de bir öğretmenim. Onunla meslektaş olmak, benim için çok gurur verici. Aynı kurum da çalışmak çok mutluluk verici” şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ