Yardım TIR'ı Kastamonu'ya uğurlandı

İçişleri Bakanlığı tarafından afetzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Çerkezköy'de kaymakamlık koordinesinde toplanan yardımlar, dün Kastamonu'ya uğurlandı. Çe

GÜNDEM 31.08.2021 20:10:00 0
Yardım TIR

Çerkezköylü yardımseverlerden toplanan yardımların yer aldığı TIR, dün saat 12.45’te Çerkezköy Gençlik Merkezi önünden uğurlandı. Uğurlama törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ve vatandaşlar katıldı.

 

“HALKIMIZA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Yardım TIR’ının Çorlu ve Hayrabolu’ya da uğrayacağını, orada toplanan yardımları aldıktan sonra Kastamonu’ya hareket edeceğini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, “Afet İşleri Genel Müdürlüğü’nün bize bildirdiği ihtiyaç malzemeleri ilçemizde toplandı. Yardımlar Kastamonu Bozkurt’a ulaştırılmak üzere bugün yola çıkıyor. Çok yardımsever Çerkezköy halkının bağışladığı hiç kullanılmamış gıda, giyim, mutfak eşyaları TIR’ımızda yüklü. Çorlu’da ve Hayrabolu’da toplanan yardımları da alıp Kastamonu Bozkurt’a hareket edecek. Ben yardımsever halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bize bildirilen listede toplamda 18 kalem malzeme vardı. Kıyafet, hijyen setleri, içme suyu, yemek odası takımı, elbise, giyim, gıda, mutfak eşyası, ayakkabı, kuru gıda ve bunun gibi malzemeler. Toplamda bin 134 parça yardım malzemesi toplandı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN