DEVA Partisi, saha ziyaretlerini sürdürüyor

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, saha çalışmaları kapsamında seçimleri yeni yapılan Tekirdağ Barosu'nu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesini ziyaret etti. İl Başkanı Ha

GÜNDEM 30.08.2021 16:10:00 0
DEVA Partisi, saha ziyaretlerini sürdürüyor

Saha çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve il yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Baro Başkanlığı’na yeniden seçilen Avukat Sedat Tekneci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Baro ziyareti sonrası Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret eden partililer, gaziler ile bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinledi.

 

“YAPMAYI PLANLADIKLARIMIZI ANLATIYORUZ”

 

Sahada sürekli vatandaşlar ile birlikte olmaya ve DEVA Partisi’nin yapmayı planladıklarını anlatmaya özen gösterdiklerini kaydeden İl Başkanı Hasan Berk Çebi, “Neredeyse her gün bir yerlerde saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerek ben gerek İl yöneticilerimiz, gerekse de ilçe teşkilatlarımız her gün vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Partimizi, Genel Başkanımızı ve yapmayı planladıklarımızı anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere teveccühü çok güzel bu da bizleri umutlandırıyor. DEVA Partisi artık sahada vatandaşlar bir olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN