Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Çorlu Ali Osman Çelebi Bulvarı'nın Çorlu Çevre Yo

GÜNDEM 29.08.2021 16:38:00 0
Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada “Yolda altyapı kurumlarına ait alt yapı tesislerinin deplase işlemleri tamamlanan kesimlerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında İki şeritli yolun 3 km'lik bu kısmı iki gidiş iki dönüş olmak üzere dört şeride çıkarılacak. 3 km uzunluğundaki bu kesimde 2 adet modern dönel kavşak bulunuyor” denildi.

 

“BU YIL TAMAMLANACAK”

 

Ayrıca, Ali Osman Çelebi Bulvarı ile Atatürk Bulvarı arasında kalan yaklaşık 1500 metrelik kısımda 2x3 bölünmüş yol olarak yapımının bu yıl tamamlanacağı belirtilerek “Söz konusunu yolda TREDAŞ'ın yer altına alma ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. TREDAŞ'ın altyapı çalışmalarını tamamlanmasının  ardından kaldırım, bisiklet yolu ve aşınma asfaltı tabakasının yılsonuna kadar yapılması planlanıyor” ifadelerine yer verildi.

 

“YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyorlar” diyerek çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / İrem BANÇO