Otomobil, açık bırakılan rögar çukuruna düştü

Çerkezköy'de bir otomobil, açık bırakılan rögar çukuruna düştü. Atatürk Caddesi üzerindeki bir bankada işlerini hallettikten sonra park ettiği aracını çıkarmaya çalışan sürüc?

GÜNDEM 27.08.2021 19:35:00 0
Otomobil, açık bırakılan rögar çukuruna düştü

Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi 1. Etap çalışmalarının devam ettiği ve çalışmalar dolayısıyla trafiğin sıkıştığı Atatürk Caddesi’nde sürücüler zaman zaman zor anlar yaşarken, Anıl Gezer’in yönetimindeki 59 AS 291 plakalı otomobilin sol ön lastiğinin, açık unutulan rögara girmesi, ‘Yetkililerin sorumsuzluğunun faturasını kim ödeyecek?’ sorusunu akıllara getirdi.

 

“MAZGALLARIN ÇALINMIŞ OLMASI BENİM PROBLEMİM Mİ?”

 

Cadde üzerindeki bankada işlemlerini hallettikten sonra park halindeki aracını çıkarmak üzereyken birdenbire rögara girdiğini kaydeden Gezer, “Ne olduğunu anlayamadım. Ben aracımı, arkadan zarar gelmemesi için düz park ederek bankaya gittim. Önümde araç vardı, ben bankada sıra beklerken önümdeki araç çıktı. İşlerimi halledip aracımı çıkarmaya çalışırken birdenbiresol ön lastiğim rögara girdi. Çukurun etrafından hiçbir şekilde güvenlik önlemi, şerit yoktu bu yüzden fark edemedim. Ben aracım düştükten sonra Çerkezköy Belediyesi’ne ulaştım. Zabıta ekipleri geldi. Rögar kapağının çalınmış olabileceğini söylediler. Mazgalların çalınmış olması benim problemim mi? Onların işini takip etmesi gerekiyor. Umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez ve yetkililer bu gibi olumsuz olaylar yaşanmadan önlem alabilir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN