Safaalan'da kaybolan genç, ormanın derinliklerinde aranıyor

Önceki gün Safaalan'da 21 yaşındaki Ramazan Saatçi isimli sara hastası genç, ormanda ağaç kesen babası Muzakka Saatçi'nin yanına gittiği esnada ormanda kayboldu. Öğlen saat 12:00 sıraların

GÜNDEM 25.08.2021 23:55:00 0
Safaalan


Jandarmanın bölgeye gelmesi ile aramalar derinleştirilirken, arama çalışmalarına AKUT ve AFAD ekipleri de destek verdi. Takip köpeğinin de kullandığı aramalar gün boyu sürerken, köylülerin özverili aramaları cevapsız kaldı. Akşam saat 22:00’a kadar ormanın derinliklerinde aranan genç bulunamazken, aramalara ara verildi. 

 

 

Istranca ormanlarının derinliklerinde kaybolan genç, Safaalanlıların tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Safaalan’ın içinden ormanlık alana girilen bölgeden Pınarça’ya doğru saat 12:00 sıralarında gittiği tahmin edilen 21 yaşında Ramazan Saatçi isimli gencin sara hastası olduğu belirtildi.

 

 

Gün boyu takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmaları cevapsız kalınca İstanbul’dan ve Tekirdağ’dan gönüllü arama ekipleri de bölgeye nakledildi.

 


ARAMALAR SABAH SAATLERİNDE YENİDEN BAŞLAYACAK


Havadan ve karadan aranan gencin arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlanacağı ifade edildi. Jandarma ekipleri de olayla ilgili Ramazan Saatçi’nin babası Muzakka Saatçi’nin ifadesine başvurdu.