Festival, spor etkinliklerine de ev sahipliği yapacak

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Kazak Gölü Festivali kapsamında 30 Ağustos Zafer Koşusu ve Bisiklet Yarışı düzenlenecek. Etkinliklerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Bele

GÜNDEM 25.08.2021 18:42:00 0
Festival, spor etkinliklerine de ev sahipliği yapacak

Festivalde ilk olarak 28 Ağustos tarihinde Bisiklet Yarışı yapılacak. Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası önünden saat 10:00’da başlayacak olan yarış, Pınar Bulvarı ve Mithatpaşa Caddesi’nden geçildikten sonra Kazak Gölü’nde sona erecek.

 

KAZAK GÖLÜ’NDE SONA ERECEK

 

Bisiklet yarışının ardından ise 30 Ağustos’ta ise Zafer Koşusu düzenlenecek. Zafer Koşusu da bisiklet yarışması gibi aynı istikametlerde yapılacak olan koşu saat 17.30’da Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası önünden başlarken, Kazak Gölü’nde sona erecek.

 

“KAPAKLI’YI SPOR KENTİ YAPACAĞIZ”

 

Etkinliklerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kazak Gölü Festivali ile hem kültürel, hem sanatsal hem de spor faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Kentimizi spor, sanat, kültür ve sosyal bir şehir yapma yolundaki faaliyetlerimize Kazak Gölü Festivali devam ediyoruz. Kapaklımızı bir spor kenti yapabilmek adına bu tür sportif etkinliklerimizi de festivalimiz kapsamında organize ediyoruz” dedi. Başkan Çetin, bisiklet yarışı ve Zafer Koşusu’na katılacak olan sporculara da başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU