Tekirdağ'ın talep ve sorunlarını Ankara'ya ilettiler

İl Başkan Yardımcısı Niyazi Kayhan ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara'da temaslarda bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, bazı bakanlıkları ziyaret ederek Tekirdağ'ın ih

GÜNDEM 25.08.2021 15:09:00 0
Tekirdağ

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Partili heyet, ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Bakanlığın Tekirdağ’daki yatırımları görüşüldü.

 

HASTANELERDEKİ DURUMU İLETTİLER

 

Mestan Özcan başkanlığında AK Partili heyet daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i de ziyaret ederek, Tekirdağ’daki hastanelerde personel ve teknik ihtiyaçlara ilişkin talepleri iletti. Heyet, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin’in ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ı ziyaret ederken, ziyarette Tekirdağ ve ilçelerinin Genel Müdürlüğün görev alanındaki hususlarla ilgili ihtiyaç, sorun ve talepleri iletildi.

 

 

BAKAN YANIK İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Daha sonra Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş ve Turizm ve Kültür Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ı da ziyaret eden AK Partililer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile de bir araya geldi.

 

YÜKSEL, PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Heyet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a Tekirdağ’daki yatırımlar hakkında bilgi verirken, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da Çerkezköy’ün ihtiyaçlarını ve taleplerini iletti. Bakan Derya Yanık’a yapılan ziyarette yer alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de, Süleymanpaşa’ya kazandırmak üzere çalışmalarını yürüttükleri Süleymanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Emekli Aktivite Merkezi projesi hakkında Bakan Yanık’a bilgi verdi. AK Parti heyeti, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i de ziyaret etti.

 

Haber / Yener AKBABA