Keşan'a 9 ayda 9 temalı park kazandırılacak

Keşan Belediyesi, "9 Ayda 9 Temalı Park" hareketini başlattı. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "9 ayda 9 temalı park hareketini başlatıyoruz. Kollarımızı sıvadık. Bu 9 parkımız;

GÜNDEM 24.08.2021 13:06:00 0
Keşan

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, projeyle ilgili Taksi Park’ta basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Tahir Özçınar, Ali Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve teknik personel katıldı.
 

“SOSYAL ALANLAR BİR ŞEHRİN OLMAZSA OLMAZIDIR”
 

Toplantı öncesinde Helvacıoğlu, Taksi Parkı’n bulunduğu Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşlara, temalı parklar ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra basın açıklaması yapan Başkan Mustafa Helvacıoğlu, “Biliyorsunuz ki; sosyal alanlar bir şehrin olmazsa olmazıdır. Bir arada yaşama kültürünü görebileceğimiz en önemli yerlerdir. Bu anlamda; yeşil alan ve park çalışmalarına da durmaksızın devam ediyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 9 parkımızı hizmete açtık. Tabi yeni dönemde; klasik park anlayışından sıyrıldık. Temalı parklar oluşturma vizyonunu ortaya koyduk. Yeni nesil sosyal alanlar üretiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

9 AYDA TAMAMLANACAK
 

“Keşan’ımıza yaklaşık 30 ayda birbirinden güzel parklar kazandırdık” diyen Helvacıoğlu, “Şimdi de sizlerden aldığımız talepler doğrultusunda ‘9 ayda 9 temalı park’ hareketini başlatıyoruz. Kollarımızı sıvadık. Bu 9 parkımız; Park Pati, Enerji Parkı, Bizim Park, Taksi Park, Amel Baba Park, Hastane Park, Bademlik Parkı, Eren Bülbül Parkı ve İsmail Yener Parkı. Bu temalı parklarımızı 9 ay içinde tamamlamayı planlıyoruz. Keşan’ımızı her alanda olduğu gibi yeşil alanları ile de söz ettirmek istiyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın, emeklilerimizin ve büyüklerimizin güzel zamanlar geçirebilmesi için imkânlar dahilinde çaba harcıyoruz. Tema parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Bu çalışmamız bittikten sonra yeni projelerimiz geliyor. Parklarda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor. Bu vesileyle; tema parklarımızın Keşan’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, huzur dolu vakitler geçirmenizi temenni ediyorum. Güle güle kullanın” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Yener AKBABA