Tekirdağ'da 6 kaymakamın görev yeri değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan ağÄ

GÜNDEM 20.08.2021 16:22:00 0
Tekirdağ

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.
 

KAPAKLI’YA YENİ KAYMAKAM ATANDI
 

2009 yılında Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği görevine başlayan ve yaklaşık 2 yıldır da Kapaklı Kaymakamlığı görevini yürüten Bülent Hamitoğlu, Teftiş Kurulu Başkanlığı-Mülkiye Müfettişliği görevi atanırken, Rize Vali Yardımcısı olarak görev yapan Bayram Sağır da Kapaklı Kaymakamlığı görevine atandı.




 

KAYMAKAM ABBAN VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI
 

2016 yılından bu yana Çerkezköy Kaymakamı olarak görev yapan Atilla Selami Abban, Tekirdağ Vali Yardımcılığı’na atanırken, Kayseri Develi Kaymakamı olarak görev yapan Murat Duru ise Çerkezköy Kaymakamlığı’na atandı.




 

SARAY’IN YENİ KAYMAKAMI ÜNAL OLDU
 

Saray Kaymakamı olarak görev yapan Adnan Tezcan Kayseri Valiliği-Hukuk Müşavirliği görevine atanırken, Tezcan’dan boşalan Saray Kaymakamlığı görevine ise Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal atandı.
 

ŞARKÖY’E YENİ KAYMAKAM ATANDI
 

Tekirdağ’da yeni kaymakam atamasının yapıldığı bir diğer ilde de Şarköy oldu. Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Çanakkale Gelibolu Kaymakamı Hasan Kılınçkaya da Şarköy Kaymakamlığı’na atandı.
 

EDİRNE VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI
 

2016 yılından bu yana Marmaraereğlisi Kaymakamı olarak görev yapan Sıdkı Zehin Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Edirne Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Marmaraereğlisi Kaymakamlığı’na da Bartın Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol atandı.
 

MURATLI’DA DA KAYMAKAM DEĞİŞTİ
 

Mesleki kariyerine Eskişehir Beylikova kaymakamı olarak 2003 yılında başlayan, sırasıyla Pınarbaşı, Kangal, Nallıhan kaymakamlıkları görevlerini yürüten ve 2016 yılından bu yana Muratlı Kaymakamı olarak görev yapan İsmail Altan Demirayak Tokat Erbaa Kaymakamlığı’na atanırken, Muratlı Kaymakamlığı’na ise Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci atandı. Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bazı vali yardımcıları da görev yeri değişti. Tekirdağ Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Kayseri Vali Yardımcılığı’na atanırken, Şırnak Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu da Tekirdağ Valiliği-Hukuk Müşavirliği görevine atandı. Kararname ile Tekirdağ Valiliği-Kaymakam Adayı Özgür Kaya Konya Hadim Kaymakamlığı’na, Tekirdağ Valiliği-Kaymakam Adayı Hakan Öznay da Rize Çamlıhemşin Kaymakamlığı’na atandı.
 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU