Helvacıoğlu: Her sokağımıza sıra gelecek

Necati İşcan Caddesi üzerinde devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Sosyal medyada ve 153'e 'Bizim de sokağımızı

GÜNDEM 20.08.2021 10:52:00 0
Helvacıoğlu: Her sokağımıza sıra gelecek

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Necati İşcan Caddesi üzerinde devam eden çalışmalar hakkında Başkan Yardımcıları Tahir Özçınar ve Ali Ünal ile Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç’tan bilgi aldı.
 

“TÜM CADDE VE SOKAKLARIMIZI İÇİN PLANLARIMIZ HAZIR”
 

Yürüttükleri tüm çalışmaların merkezinde Keşan’da yaşayan vatandaşların refahı olduğunu kaydeden Helvacıoğlu, “Tüm çalışmalarımız şehrimizin refahı, konforu, gelişmesi markalaşması için. 2,5 yıldır görevdeyiz. Keşan’ın yollarının yorgun, renginin soluk, eski bir görüntüsü olduğunu herkes biliyordu. Çalışmalarımız ile Keşan kazanıyor. Hızlı bir şekilde çözüm odaklı çalışmalarımız sürüyor.  Öncelikli hedeflerimiz arasında yollar ve kaldırımlar vardı. Bu kapsamdan Keşan’ın önemli caddelerinden olan Necati İşcan’da çalışmalarımıza başladık. Tüm cadde ve sokaklarımızı yenilemek için planlarımız hazır. Keşan’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın özlemle beklediği bu çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Ulaşım konusunda fark edilir bir konfora kavuşuyoruz. Necati İşcan Caddesi de ana arter ve Rasim Ergene Caddemize bağlanıyor. Yolun kalitesi konusunda özellikle dolmuşçu esnafımızdan büyük şikayetler vardı. Kaldırım çalışmalarımız 3-4 gün içerisinde tamamlanacak. Eylül aynında da asfalt sereceğiz.” dedi.
 

“ŞEHRİMİZİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK”
 

“Yolun medeniyet olduğunu anlatmamıza gerek yok” diyen Helvacıoğlu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu anlayışla Keşan’ımızın tüm bölgelerinde yol ve kaldırım eksikliklerini gideriyoruz. Sosyal medyada ve 153’e ‘Bizim de sokağımızı yapın’ yönünde talepler geliyor. 2,5 yıldır 30 kilometreye yakın yol yaptık. Keşan’ımızın ara sokaklar dahil yol ağı 170 kilometre. Tüm sokaklarımızdaki asfalt ve kaldırım eksikliklerini biliyoruz. Öncelikle ana arterleri ve minibüs güzergahlarını, yaya ve trafik yoğunluğunun olduğu bölgeleri yapıyoruz. Daha sonra da ara sokaklara gireceğiz. Her sokağımıza sıra gelecek. Çalışmalarımıza kesinlikle siyaseten bakmıyoruz. Biz Keşan’ın gelişmesinin peşindeyiz. Tüm Keşan’ın belediye başkanıyım. Tüm Keşan’a hizmet etmek boynumuzun borcu. Pandemi dönemindeyiz. Zor şartlar altında belediyecilik yaptığımızı vatandaşımıza hissettirmiyoruz. Trakya’da birçok belediye bu kadar çalışma yok. En çok çalışan belediyelerden biriyiz. Her dakika vatandaşımızın yanında olduk. Şehrimizi şantiyeye çevirdik”
 

Haber / Yener AKBABA