O yol, jandarmanın radarında

Geçtiğimiz hafta Veliköy OSB yolunda art arda yaşanan 2 kazanın ardından yaralanan çocukların tedavisi hastanede sürerken, Çerkezköy Kaymakamlığı'nın aldığı geçici önlemle bölgeye konu

GÜNDEM 18.08.2021 17:24:00 0
O yol, jandarmanın radarında

Veliköy OSB yolundaki trafik terörü yayalar açısından tehlike saçmaya devam ederken, sürücüler ise yolun yetersizliğinden şikayette bulunarak yetkilileri bu yolla ilgili çözüm bulmaya çağırıyor. Ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere araçların özellikle yokuş aşağı inişlerindeki aşırı süratleri mahalleliyi tedirgin ederken, 9 yaşındaki Mustafa Kılıç’a çarpan taksinin güvenlik kamera kayıtlarının yayınlanmasının ardından aynı bölgede ikinci kazanın meydana gelmesi, yine 5 yaşındaki Yiğit Erdem Yılmaz’ın yaralanarak Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınması mahalleliyi olduğu kadar yetkilileri de tedirgin etti.
 

Günün değişik saatlerinde jandarma tarafından yapılan denetimlerle sürat ve sollama ihlali yapan sürücüler tespit edilerek cezai işlem uygulanırken, jandarmanın uygulamasını fark eden sürücülerin o bölgede yavaşlamaları ise dikkatlerden kaçmıyor.
 

Haber / Şaban KARDEŞ