"Ülkemiz tarım ve hayvancılığına ışık oluyor"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı Balaban Köyü'nde küçükbaş yetiştiricil

GÜNDEM 16.08.2021 12:33:00 0

Demirköy’e bağlı Balaban Köyü’nde genç üreticilere örnek olarak küçükbaş yetiştiriciliği yapan Bahriye Nurkan, takdir topluyor.

 

KORUYUCU AŞI UYGULANDI

 

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve veteriner hekimler ile birlikte üretici Bahriye Nurkan’ı ziyaret eden İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, “İlerleyen yaşına rağmen üretme aşkı ile ülkemiz tarım ve hayvancılığına ışık olan Bahriye ablamız ile gerçekleştirilen hoş sohbet sonrası hayvan sağlığı ekiplerimizce küçükbaş hayvanlarına koruyucu aşıları uygulandı. İlimize ve ülkemize üreterek yaptığı katkılardan ötürü Bahriye ablamıza teşekkür ederiz. Bu vesileyle tarım ve hayvancılık alanında üretim yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı her türlü bilgi aktarımı ve Bakanlığımızın programları hakkında bilgilendirmek üzere İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN