Helvacıoğlu'ndan çevre temizliğine davet

Keşan Belediyesi "Ormanlarımızı temizliyor, yangından koruyoruz" sloganı ile başlattığı kampanyayı, 12 Ağustos Perşembe günü 07.30 - 09.30 saatleri arasında Kent Ormanı'nda gerçekle?

GÜNDEM 11.08.2021 16:07:00 0
Helvacıoğlu

Konu hakkında açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 12 Ağustos Perşembe günü belediye personelinin katılımıyla 07.30 - 09.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanyaya tüm vatandaşları davet etti.

 

KENT ORMANI’NDAN BAŞLAYACAK

 

Kampanyaya katılacak olan vatandaşlarla 07.30’da Mehmet Gemici Cennet Bahçesi arkasında bulunan Cennet Tepe önünde buluşacaklarını söyleyen Mustafa Helvacıoğlu, tüm vatandaşların katılımıyla temizlik kampanyasına Kent Ormanı’ndan başlayacaklarını kaydetti.

 

“KAMPANYAMIZA PERSONELİMİZ DE KATILACAK”

 

Kampanyayı “Ormanlarımızı temizliyor, yangından koruyoruz” sloganı ile başlattıklarını belirten Helvacıoğlu, “Keşan’ımıza ve ormanlarımıza toz kondurmuyoruz. Temiz bir Keşan için çevrenizde biz varız. 12 Ağustos Perşembe günü 07.30-09.30 saatleri arasında Kent Ormanı’nda temizlik kampanyamızı gerçekleştireceğiz. Bu kampanyanın amacı orman yangınları ve çevre temizliğine karşı farkındalık oluşturmak. Ormanlarımızda, piknik yapılan yerlerde gelişi güzel şekilde çöp ve cam şişeler çevreye atılmış durumda. Bugünlerde orman yangınları açısından hassas bir dönemdeyiz. Bu cam şişe ve çöpler de orman yangınları açısından riski arttırıyor. Bu nedenle ormanlarımızı korumak adına bu şekilde bir kampanya düzenledik. 2 saat sürecek olan kampanyamıza personelimiz de katılacak. Tüm vatandaşlarımız ile kurum ve kuruluşlarımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz. Kampanyaya personelimiz de destek verecek. Kampanyaya katılan personelimiz saat 10.00’da iş başı yapacak ve mesaileri ise 16.30’da bitecek. Tüm vatandaşlarımızı da kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz. Kent Ormanı’mızdan başlayarak olası bir yangına karşı ormanlarımızı korumak adına camdan, plastikten, kağıtlardan temizlemek için kolları sıvıyoruz. Sabah 07.30’da Nefes Yolu’nda, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi arkasında bulunan Cennet Tepe önünde buluşacağız. Vatandaşımıza kampanyada kullanacakları eldiven, çöp poşeti gibi malzemeleri belediye olarak biz vereceğiz. Bu bir farkındalık kampanyasıdır. Tüm hemşehrilerimizi kampanyaya katılmaya bir kez daha davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT