KTSO Başkanı Ilık, Demircan'ı ağırladı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan ile BBP Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç'ı

GÜNDEM 11.08.2021 16:05:00 0
KTSO Başkanı Ilık, Demircan

Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının ticaret ve sanayiden geçtiğini bildiklerini ifade eden Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, üretimin her alanında Trakya bölgesinin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade ederek, parti olarak Trakya Bölgesi’nde yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalarının olduğunu söyledi.

 

“LOKOMOTİF GÖREVİ GÖRÜYOR”

 

Sivil toplum kuruluşlarının öneminin çok büyük olduğuna değinen Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da Trakya’da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade etti. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

HİZMET BİRİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan ile BBP Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç’ı ağırlamaktan memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’ndeki üretim ve çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet birimlerini ziyaret ederek, çalışanlara hayırlı işler diledi.

 

Haber / Buse SERİN