Atlı Dayanıklılık Yarışmaları, Demirköy'de yapıldı

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı tarafından 2021 faaliyet takvimi kapsamında Demirköy Palivor Çiftliği Cowboy Ranch Club tesislerinde Turan Karaman Atlı Dayanıklılık Yarışmaları yapıldı.

GÜNDEM 9.08.2021 20:04:00 0
Atlı Dayanıklılık Yarışmaları, Demirköy

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker’in katılımıyla yapıldı.

 

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

 

Kırklareli’nin tanıtımına ve turizmine katkı sağlayan ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda dereceye giren yarışmacılara ödülleri Vali Osman Bilgin, AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker tarafından verildi.

 

DAHA KAPSAMLI BİR ETKİNLİK PLANLANIYOR

 

Vali Bilgin, ödül töreninde bu tür ulusal ve uluslararası yarışmaların Kırklareli’nin tanıtımına büyük katkılar sağladığını belirterek, "At kültürü bizim atalarımızdan gelen önemli bir kültürdür, Atçılık bizim ata sporumuzdur. Bu spora gönül verip buraya kadar gelen tüm yarışmacılarımızı ve organizasyonda görev alan alarak emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum” diyerek, yarışların düzenli olarak sürdürülmesini istediklerini, gelecek yıllarda daha kapsamlı bir etkinlik planladıklarını söyledi.

 

Haber / Yener AKBABA