Vali Yıldırım'dan Ergene'ye ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ergene'de bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak, görev sırasında askeri aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Er Mustafa Erişen'in ailesini ziyaret eden Vali Yıld

GÜNDEM 7.08.2021 11:35:00 0
Vali Yıldırım

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretlerinde; Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti.

 

“ŞEHİTLERİMİZ BİZİM EN KUTSAL DEĞERLERİMİZDİR”

 

İlk olarak 2005 yılında Ağrı’da B.T.R Timi’nde görevliyken, geri manevra yapan askeri aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Er Mustafa Erişen’in ailesini ziyaret eden Vali Yıldırım, “Şehitlerimiz bizim en kutsal değerlerimizdir. Sizler de bize şehidimizin emanetisiniz. Biz her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin fedakarlıkları cesaretleri sayesinde bu kutsal toprakların bizlere vatan olduğunun bilincindeyiz” dedi. Kur'an-ı Kerim okunarak tüm şehitlerimize dualar edildi.

 

TALEP VE SIKINTILARINI DİNLEDİ

 

Ergene ziyaretleri sırasında oğlu Nejati Altınel ile birlikte yaşayan 84 yaşındaki Fatmagül Altınel’i de ziyaret eden Vali Yıldırım, talep ve sıkıntılarını dinledi. Vali Yıldırım, “İlçelerimizde vatandaşlarımızı ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Dertlerini ve taleplerini dinliyor, çözüm için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Devletimiz her zaman zor durumda olan vatandaşlarımızın yanındadır” şeklinde konuştu. Vali Yıldırım, 65 bin metrekare alan üzerinde kumaş üretimi yapan Barış Ticaret Enterge Tesis Fabrikası’nı da ziyaret ederek, Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Kurt ile fabrikayı gezdi. Yıldırım, Kurt’tan üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT