Albayrak, Güzelköy sakinleri ile kahvaltıda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile birlikte ilçeye bağlı Güzelköy Mahallesi'nde sabah kahvaltısında vatandaşlarla bir araya geldi. Güzelköy

GÜNDEM 6.08.2021 13:50:00 0
Albayrak, Güzelköy sakinleri ile kahvaltıda buluştu

Güzelköy Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda buluşan Başkan Kadir Albayrak, kahvaltı programının ardından mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da, Güzelköy Mahallesi ve Şarköy’de hayata geçirilen hizmet, yatırım ve projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

“OSMANLI’NIN TRAKYA’DAKİ İLK ESERLERİNDEN BİRİ”

 

Programda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım, hizmet ve projeleri hakkında da vatandaşları bilgilendiren Kadir Albayrak, “Mesai mefhumu gözetmeksizin, kaliteli bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Birlikte yönetme anlayışımızın bir gereği olarak halkımızın tüm kesimleriyle bir araya geliyoruz. Karar süreçlerimizi vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerileri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Salgınla mücadele kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımızın yanı sıra hizmet süreçlerini de aksatmayacak şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Başlatmış olduğumuz önemli projelerimizden birini tamamlama gurur ve mutluluğuna eriştiğimiz yerlerden biri Güzelköy Mahallemiz oldu. Mahallemizin önemli bir tarihi ve kültürel değeri olan, Osmanlı İmparatorluğu'nun Trakya Bölgesi'ndeki ilk eserlerinden biri olduğu tahmin edilen Tarihi Güzelköy Camii'ni ibadete açtık” dedi.

 

“ÖNEMLİ NOKTALARDAN BİRİ OLACAK”

 

Kentsel değerlere, tarihe ve kültür varlıklarına saygılı bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Albayrak, “Kırsal Turizmi Geliştirme Projemiz kapsamında yer alan Güzelköy Mahallemizin kırsal turizm faaliyetlerinin ve gastronomi turlarının önemli noktalarından biri haline geleceğine inanıyorum. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar Güzelköy Mahallemize, Şarköy ilçemize ve Tekirdağ'ımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN