Dualar Erdem Karakoç için

Ülkücü hareketin Evliya Çelebisi, İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı, MHP MYK eski üyesi Erdem Karakoç, önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 6.08.2021 09:42:00 0
Dualar Erdem Karakoç için

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi Dahiliye Servisi’nde ilk müdahalenin ardından Karakoç’un böbreklerimde problem olduğu saptandı. Üç gündür Bakırköy’de müşahede altında tutulduğu hastanede tedavisi süren Erdem Karakoç’un bir süre daha hastanede kalacağı öğrenilirken, Karakoç’un hastanede olduğunu haber alan dava arkadaşları tarafından hastane ziyaretçi akınına uğradı.

 

TEDAVİSİ HASTANEDE DEVAM EDECEK

 

Geçmişte onca çilelere dayanan Erdem Karakoç'un sağlam bünyesi sonunda yorgunluk ve yoğun tempoya dayanamadı. Yıllardır tıpkı Evliya Çelebi misali yurdun dört bir tarafındaki Taş medreseliler başta olmak üzere ülkücüleri ziyaret eden Karakoç, aşırı yorgunluk ve ağır tempoya bağlı böbrek yetmezliği sonucu hastaneye yatınca ailesi ve ülkücü arkadaşlarının da hastanedeki endişeli bekleyişleri devam ediyor. Karakoç’un hastaneye yattığı haberini alan taş medreseli ülkücü arkadaşları da Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne akın ederken, ziyaretler esnasında duygulu anlar yaşanması gözden kaçmadı. Karakoç'un bir süre daha hastanedeki tedavisi devam edecek.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ