Sıcak asfalt çalışmaları İnönü Mahallesi'nde sürüyor 

Kapaklı Belediyesi ekipleri; Karaağaç, Fatih, Kazım Karabekir, Mimar Sinan, Bahçelievler ve Atatürk Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt serim çalışmalarının ardından ekipler İnönü Mahall

GÜNDEM 5.08.2021 14:14:00 0
Sıcak asfalt çalışmaları İnönü Mahallesi

Kapaklı Belediyesi tarafından vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan sıcak asfalt seferberliği yoğun tempoyla devam ediyor.

 

“YOL MEDENİYETTİR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İnönü Mahallesi Nilüfer Caddesi ve Pir Sultan Caddesi ile bağlı sokaklarda süren çalışmaları inceledi. “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmaları yoğun bir mesaiyle devam ediyor” diyen Başkan Çetin, “Yol medeniyettir anlayışıyla yollarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek konuma getirmek için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz. Karaağaç, Fatih, Kazım Karabekir, Mimar Sinan, Bahçelievler ve Atatürk Mahallelerimizde sıcak asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz şu an İnönü Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ardından da Cumhuriyet Mahallemizde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Çetin, sıcak asfalt serim, kilit taş yol, beton yol ve kaldırım gibi üstyapı çalışmalarına ihtiyaç duyulan tüm mahalle, cadde ve sokaklarda hız kesmeden devam edildiğini de sözlerine ekledi.


Haber / Buse SERİN