Bağlık'ta 9 sokak sıcak asfalta kavuşacak

Çerkezköy Belediyesi; Kızılpınar, Fatih, Gazi Osman Paşa ve Veliköy Mahalleri'nin ardından Bağlık Mahallesi'nde de sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Lale Sokak'ta başlay

GÜNDEM 4.08.2021 14:31:00 0
Bağlık

Lale Sokak’ta başlayan sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Atatürk, Gazi Osman Paşa, Fatih ve Veliköy Mahallelerimizin ardından Bağlık Mahallemizde bulunan 9 sokağımızda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına bugün itibari ile başladık. Lale Sokak’ta başlayan sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız Hanımeli, Safran, Yaldız, Zambak, Aksu, Cevizli, Huzur ve Güneşli Sokak’ta devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

17 MİLYON TL’LİK SICAK ASFALT

 

Haziran ayında başlatılan sıcak asfalt kaplama çalışmaları kapsamında Çerkezköy genelinde tespit edilen 90 cadde ve sokakta 17 milyon TL’lik bir asfalt yatırımı yapılacağını ve toplamda 204 bin 691 metrekarelik yol ağının sıcak asfalt ile kaplanacağını belirten Başkan Akay, “Bir yandan sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız, bir yandan da soğuk asfalt kaplama çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA