Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Cumhuriyet Halk Partisi  Kırklareli Mille

GÜNDEM 4.08.2021 14:27:00 0
Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası

Gerçekleştirilen ziyarette; Kırklareli esnafının sorunları, Kırklareli ekonomisi ile sorunlara dair çözüm önerileri üzerinde konuşuldu. Türkiye’nin genel politikalarında yaşanan ayrışmaların bir kenara bırakılarak, yerelde yaşanan sorunların çözümü noktasında parti gözetmeksizin birlikte çalışmalar yapılarak Kırklareli’nin gelişmesinin sağlanması konusunda ortak görüşe sahip olunduğu ifade edildi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve beraberindekiler ziyaretin ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası personelinin hal ve hatırlarını sorup, hayırlı çalışmalar diledi.

 

Haber/ Yener AKBABA