Milletvekili Aygun'dan Malkara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Malkara'da ziyaretlerde bulundu. İlk olarak CHP Malkara İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Aygun, Malkara Belediye Başkanı UlaÅ

GÜNDEM 3.08.2021 18:04:00 0
Milletvekili Aygun

CHP Malkara İlçe Başkanlığı'nı, Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ni, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Malkara Şubesi'ni ve pazarcı esnafını ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun'a; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, Belediye Meclis Üyeleri Ramis Özeren , Mustafa Özer ve CHP Malkara İlçe Başkanlığı Teşkilat Üyeleri eşlik etti.

 

ÜLKE GÜNDEMİNE DAİR DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

 

İlk olarak CHP Malkara İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile ülke gündemine dair değerlendirmeler yaparak, Malkara’da yapılacak çalışmalara dair planlamalarda bulundu. CHP Malkara İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Malkara Şubesi'ni ziyaret eden Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığı yetiştiriciliğinin son durumu hakkında Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca ve Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun ile fikir alışverişinde bulundu.

 

ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Yapılan ziyaretlerin ardından ilçe esnafı ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve CHP Malkara İlçe Başkanlığı Teşkilat Üyeleri, esnafların hal ve hatırlarını sorup, hayırlı kazançlar dilediler.

 

Haber / Yener AKBABA