Milletvekili Gündoğdu'dan KTSO'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KTSO) ziyaret etti.

GÜNDEM 2.08.2021 12:43:00 0
Milletvekili Gündoğdu

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’yu misafir etti.

 

KIRKLARELİ ESNAFININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Ziyarette; Kırklareli esnafının sorunları, Kırklareli ekonomisi ile sorunlara dair çözüm önerileri üzerinde konuşuldu. Türkiye’nin genel politikalarında yaşanan ayrışmaların bir kenara bırakılarak, yerelde yaşanan sorunların çözümü noktasında parti gözetmeksizin birlikte çalışmalar yapılarak Kırklareli’nin gelişmesinin sağlanması konusunda ortak görüşe sahip olunduğu ifade edildi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Gündoğdu ve beraberindekiler ziyaretin ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası personeli ile görüşerek, hayırlı çalışmalar diledi.

 

Haber / Yener AKBABA