Engelsiz Kafe Çorlu'da hizmete girdi

Çorlu Belediyesi tarafından Kumyol Caddesi üzerinde yapılarak Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi'ne işletmesi devredilen Engelsiz Kafe'nin açılışı yapıldı.

GÜNDEM 1.08.2021 17:45:00 0
Engelsiz Kafe Çorlu

Açılışa; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Türkiye Sakatlar Derneği Genel Sekreteri Yılmaz Demirel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt,Avcılar Belediye Başkanı Turhan Turan Hançerli,Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna,Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Kurucu Başkanı Suat Yaşa, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri,STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

“BURASI BİZİM İÇİN BİR HEDİYEDİR”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven, “Bugün bizim çok mutlu olduğumuz bir gün. Çok kıymetli misafirlerimiz vardı. Burası bizim için bir hediyedir. Burası çok kıymetli ve çok değerli. Misafirlerimiz de değer verdiler, çok mutluyuz. Özellikle engelli istihdamı için Çorlu’da açılan böyle bir kafeyi işletmek Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’ne nasip oldu. O da bizim için büyük bir gurur” ifadelerini kullandı.

“SEVGİ HER ENGELİ AŞAR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakda, “Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesinin açılışını gerçekleştirdiği Engelsiz Kafe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Değerli vatandaşlarımızla sohbet edip talep ve önerilerini dinledik.Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.Sevgi her engeli aşar, engelsiz bir dünya temennisiyle sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN