Alkışlarla uğurlandılar

Lüleburgaz İtfaiyesi, Marmaris'te çıkan orman yangınına müdahale etmek için yola çıktı. Kırklareli'nden tek ekip olarak yola çıkan itfaiye personeli, İtfaiye Müdürlüğü'nden a

GÜNDEM 1.08.2021 17:33:00 0
Alkışlarla uğurlandılar

Ülkemizde birçok yerde çıkan orman yangınlarıyla mücadele sürerken, Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Marmaris’ten gelen talep üzerine AFAD’ın görevlendirmesi, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de onayıyla yangınlara müdahale etmek için yola çıktı.

 

“AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN”

 

Bir ilk müdahale aracıyla yola koyulan itfaiyeciler, arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlandı.Marmaris’e doğru yola çıkmadan önce İftaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, bir konuşma yaptı. Akdeniz Bölgesi’ndeki yangınların devam ettiğini belirten Akgöl, “Arkadaşlar biliyorsunuz Akdeniz Bölgesi’nde büyük yangınlar mevcut. Destek için bize Marmaris’ten görev icabı talep geldi. Biz de ekipman, donanım ve personelimizle Marmaris’e desteğe gideceğiz. Allah yolunuzu açık etsin. Ayağınıza taş değdirmesin. Çok zor bir görev biliyorum. Kendinize dikkat edin” dedi.

 

 

SİRENLER EŞLİĞİNDE UĞURLANDILAR

 

Marmaris’e doğru yola çıkan personel, birlikte mücadele ettikleri mesai arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra sirenler ve alkışlar eşliğinde yola koyuldu. İlk müdahale aracıyla yola çıkan ekipler, Marmaris’teki orman yangınında ön saflarda görev alacak. 

 

Haber / Yener AKBABA