17 gün sonra yoğun bakımdan çıktı

Süleymanpaşa'da geçtiğimiz haftalarda gittikleri silahlı kavga ihbarında üzerlerine pompalı tüfekle ateş açılan bekçilerden Gökçen Koşal şehit olmuştu. Gökçen Koşal'ın şehi

GÜNDEM 30.07.2021 18:00:00 0
17 gün sonra yoğun bakımdan çıktı

Tekirdağ'da, 13 Temmuz gecesi, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesi'nde silahlı kavga ihbarına giden bekçiler Gökçen Koşal ile Fırat Doğan'ın üzerine Necip Sevil tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Gökçen Koşal şehit olurken, Fırat Doğan ise ağır yaralandı. Tekirdağ Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Doğan, yaşam savaşını kazanarak 17 gün sonra yoğun bakımdan çıktı.

 

TEDAVİSİ NORMAL SERVİSTE SÜRECEK

 

Normal servise alınan Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Doğan’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Tekirdağ Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Çağatay Lütfi Onar, “Hastamızı bu sabah uyandırdık ve normal servise aldık. Genel durumu iyi seyrediyor. Hastamızın şuuru açık, İnşallah daha iyi olacak. Tedavisi normal serviste sürecek” dedi.

 

YOĞUN BAKIMDA BABA OLDU

 

Bekçi Fırat Doğan yoğun bakım servisinde yaşam savaşı verirken, hamile olan eşi Nesibe Doğan ise 3 gün önce doğum yaptı. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğine Yağız Alp ismi verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU