İşbirliği protokolü imzalandı

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü ile Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM 29.07.2021 18:17:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

Rektörlük Toplantı Odası’nda düzenlenen törende, işbirliği protokolü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ile Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdür Vekili Hayrullah Akdemir tarafından imza altına alındı.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE DESTEK SAĞLANACAK

 

İmzalanan protokol kapsamında; Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün görev ve yetki alanındaki doğrudan veya dolaylı ilgili/ilişkili bölümlerde okuyan Kırklareli Üniversitesi öğrencilerine kurumun stajyer öğrenci limitleri dâhilinde Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde öncelik verilmesi, ihtiyaç olması halinde Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü tarafından konu veya ders bazlı eğitimci desteği ve/veya eğitim materyalleri (eski kayıt, pafta, proje vb.) desteğinin sağlanması, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile ilgili konularda yapılacak araştırma veya sosyal sorumluluk projelerine destek sağlanması amaçlanıyor.

 

PROTOKOLÜN AMAÇLARI

 

Protokolün amaçları arasında ‘Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü bünyesindeki “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri Birimi” tarafından üniversite öğrencilerine sunulmakta olan “psikolojik danışma” hizmeti, iki kurum tarafından belirlenecek kontenjan ve sürelerde Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ve bağlı Müdürlük personellerine de verilmesi, Kırklareli Üniversitesinin ilgili birim, bölüm ve uzmanlarınca; Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ve bağlı Müdürlüklerdeki personellerine yönelik olarak etkili iletişim, örgüt kültürü, ve kişisel gelişim diksiyon ve beden dili, etkili iletişim ve imaj, aile içi iletişim, algı ve ikna teknikleri, öfke kontrolü, stres yönetimi, zaman yönetimi, zor insanlarla başa çıkma, motivasyon, liderlik vb.) konularında seminer konferans vb. eğitim çalışmaları yürütülmesi, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yürütülen tezsiz ve uzaktan yüksek lisans programlarına, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ve bağlı Müdürlüklerde çalışan ve gerekli koşulları sağlayan personellerin belirlenecek kontenjan dâhilinde kabul edilmesi’ de yer alıyor.

 

Haber / Yener AKBABA