Büyükşehir personeline teorik ve uygulamalı ilkyardım eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından büyükşehir çalışanlarına yönelik düzenlenen hizmet içi eğitimler kapsamında Çorlu'da teorik ve

GÜNDEM 29.07.2021 17:00:00 0
Büyükşehir personeline teorik ve uygulamalı ilkyardım eğitimi

Eğitimle ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlkyardım güncelleme eğitimini başarı ile tamamlayan büyükşehir çalışanları, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak olan sınav neticesinde İlkyardımcı Sertifikalarını yenilemeye hak kazanacak. Teorik ve uygulamalı konuları içeren eğitimin yeterlilik sınavı sadece uygulamalı olarak Temel Yaşam Desteği konusundan yapılacak” denildi.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da hizmet içi eğitim çalışanlarına büyük önem verdiklerini vurgulayarak “İlkyardım konusu bu anlamda hayatın her alanında karşılaşabileceğimiz en önemli konulardan bir tanesi. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızı ilkyardım konusunda bilinçlendirmek ve yeterli donanıma ulaşmalarını sağlamak adına hizmet içi eğitim programı düzenledik” dedi. Albayrak, personellere yönelik bu tür hizmet içi eğitimlerinin devam edeceğini ifade etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ