Başkan Albayrak Saray'da muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dünkü mesaisine Saray'dan başladı. Saray'da mahalle muhtarları ile bir araya gelen Albayrak, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

GÜNDEM 28.07.2021 17:45:00 0
Başkan Albayrak Saray

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çarşamba günü Saray Belediye Başkanlığı makamında Büyükyoncalı Mahalle Muhtarları ile buluştu.

 

YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün saat 09.00’da Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte Saray Belediye Başkanlığı makamında Büyükyoncalı Mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı. Toplantıya Albayrak ve Erkiş’in yanı sıra Saray Belediye Başkan Yardımcıları Fuat Ünal, Ahmet Tınaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükyoncalı Merkez Mahalle Muhtarı Avni Terzi, Atatürk Mahallesi Muhtarı Musa Aktaş, Aziziye Mahallesi Muhtarı Yusuf Yılmaz, Bozoba Mahallesi Muhtarı Zeki Kıpçak ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemalettin Alkaç katıldı. Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükyoncalı’ya yapacağı yatırımlarla ilgili de bilgiler verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ