TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da incelemelerde bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, bayram için geldiği memleketi Tekirdağ'da çeşitli incelemelerde bulundu. Şentop, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çorluâ€?

GÜNDEM 25.07.2021 15:47:00 0
TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile restorasyonunda sona gelinen Tarihi Valilik Binası’nda incelemelerde bulunan TBMM Başkanı Şentop, Vali Yıldırım’dan restorasyon süreci hakkında detaylı bilgi aldı.

 

 

 

TADİLAT SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Tarihi Valilik Binası’ndaki incelemelerinin ardından, tadilat çalışmaları devam eden Eski Halk Eğitim Binası’nda da incelemelerde bulunan Şentop, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’den tadilat süreci hakkında bilgi aldı. İncelemeleri sırasında TBMM Başkanı Şentop’a Vali Yıldırım’a, Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel eşlik etti.

 

FUTBOL MAÇINA KATILDI

 

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla da Çorlu’da protokol üyeleri ve gazeteciler arasında organize edilen futbol maçına katıldı. TBMM Başkanı Şentop'un 3 gol attığı karşılaşmayı protokol üyeleri 9 - 3'lük skorla kazandı.

 

KAZANAN DOSTLUK OLDU

 

Maç öncesi ve sonrasında hem karşılaşmayı izlemeye gelenlerle hem de gazetecilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Şentop, “Kazanan dostluk oldu” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ