Dönüş telaşı başladı, Tekirdağ'da yoğunluk

Kurban Bayramı tatilini Marmara ve Ege Denizi kıyılarında geçirip İstanbul'a dönüşe geçen tatilciler, Tekirdağ'da araç yoğunluğuna sebep oldu. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik D

GÜNDEM 25.07.2021 14:25:00 0
Dönüş telaşı başladı, Tekirdağ

Kurban Bayramı tatilini, Marmara Denizi'ndeki adalar ile Çanakkale ve Edirne'nin Saros Körfezi kıyısındaki tatil beldelerinde geçiren İstanbullular, dönüşe geçti.

 

 

KAVŞAKLARDA ÖNLEM ALINDI

 

Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru yoğunluk yaşanıyor. Marmaraereğlisi’ndeki ışıklı kavşaklarda, zaman zaman 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yoğun araç trafiğinin yaşandığı kavşaklarda önlem aldı. Ekipler, trafik akışını sağlamak için çalışmalarını sürdürürken, dronla da havadan kontrol yapılıyor.

 

BAYRAM DÖNÜŞÜ TRAFİK YOĞUNLAŞTI

 

Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde, "Yol Ver Hayata" Kampanyası başlatıldı. Bakanlığın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Bayram dönüşü trafik yoğunlaştı. Kemerinle, kaskınla, sabrınla ve dikkatinle yol ver hayata. Lütfen dikkatle, sabırla, kurallara uyalım. Sevdikleriniz ve kendiniz için dikkatle yol ver hayata” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Erdal AYDIN