Bu ayıp Türkiye'nin, bu ayıp Tekirdağ'ın

Suriye'deki iç savaş sonrası ülkemizde ve bölgemizde sayıları her geçen gün çoğalan Suriyeli dilencilerin bitmek bilmeyen işgalleri her geçen gün artarak devam ediyor. Suriyeli dilencilerin Çerkezköy

GÜNDEM 23.07.2021 17:14:00 0
Bu ayıp Türkiye

Türkiye’nin gözbebeği sanayi ve turizm kenti Tekirdağ’ın ilçelerindeki bu nahoş görüntüler ne Tekirdağ polisini ne Tekirdağ zabıtasını rahatsız etmezken, vatandaşlar yetkililerin bu durumu görmezlikten gelmesine anlam veremediklerini ifade etti.

 

VATANDAŞLARIN TEPKİSİNİ ÇEKİYOR

 

Bölgedeki trafik ışıklarında kadın ve çocukların vatandaşların duygularını sömürerek gün boyu araçlardan para dilenmeleri vatandaşların tepkisi çekerken, sabah saat 07.00’da araçlarla trafik ışıklarının bulunduğu bölgelere bırakılan kadın ve çocukların yine şebeke tarafından akşam saatinde araçlarla toplanmasına şahit olan bazı vatandaşlar, “Tekirdağ’daki yetkililer bu olayı neden görmezlikten geliyor? Bu ayıp sadece Tekirdağ’ın değil, aynı zamanda Türkiye’nin ayıbı. Türk milleti dilenen bir millet değildir. Dışarıdan gelenler bunları Suriyeli değil, sanki Türk vatandaşı zannediyorlar. Öyle ki İstanbul’un göbeğinde de göğüslerine ‘açız’ yazıp trafikte dilenmekten bile utanmazlarken, hiçbir yetkilinin bunlara müdahale etmemesine ise anlam veremiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ