15 Temmuz gazisi Süresoy, sonsuzluğa uğurlandı

15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimi sırasında İstanbul'da taksicilik yaparken tankın, içinde bulunduğu aracın üzerinden geçmesiyle yaralanıp gazi olan Tekirdağlı Erdinç Süresoy, yakalandı

GÜNDEM 23.07.2021 14:59:00 0
15 Temmuz gazisi Süresoy, sonsuzluğa uğurlandı

Fetö’nün hain darbe girişimi sırasında taksicilik yaptığı İstanbul’da, tankın içinde bulunduğu aracın üzerinden geçmesiyle yaralanan 15 Temmuz Gazisi Erdinç Süresoy, hayatını kaybetti.

 

HAYATINI KAYBETTİ

 

Bir süredir kanser tedavisi gören 15 Temmuz Gazisi, tedavi gördüğü Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde bayramın ilk günü hayatını kaybetti. Süresoy, bayramın ikinci günü Tekirdağ Orta Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla sonsuzluğa uğurlandı. Süresoy’u son yolculuğunda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, il protokolü, ailesi ve yakınları yalnız bırakmazken, cenaze törenine bayramlaşma programına katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop da katıldı. Meclis Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım, merhuma Allah’tan rahmet aile ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ