OSB'nin yeni idari binasının temeli atıldı

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nin "İdari Bina Temel Atma Töreni" önceki gün Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 17.07.2021 10:35:00 0
OSB

Vali Osman Bilgin, temel atma töreni sonrası yaptığı açıklamada Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen ve inşaatı devam eden yatırımlar ile organize sanayi bölgesinin devamı niteliğindeki ikinci etap ve mevcut alanda yapılan çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “Türkiye’de ilklerin gerçekleştiği Organize Sanayi Bölgemizde son üç yılda üretici ve sanayicilerimize yönelik yatırımlar büyük bir ivme kazandı. İlk etabı tamamen yatırımcılar tarafından değerlendirildi ve ikinci etap da büyük bir rağbet gördü” dedi.

 

“MESLEK LİSESİ YAPILACAK”

 

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde sadece yatırımcıları değil bölgede çalışanları da düşünen bir sistemin olduğunu kaydeden Vali Bilgin, OSB ile şehir arasında sürekli ring sistemiyle bir ulaşım ağımızın bulunduğunu, bu şekilde vatandaşımızın çok rahat bir şekilde ulaşıma eriştiğini belirterek, “Ayrıca kreş ve camii ile idari bina inşaatına başlandı. İlimizde OSB içerisinde bir meslek lisesi yapılacak” dedi. Beş yıldızlı bir otel projesinin hayata geçirileceğini, restoran ve sosyal donatı alanları, yüksekokul projesi, meslek lisesi ile birlikte öğrenci yurtları ve ticari alan projelerinin de olduğunu belirten Bilgin, “Kısa sürede ihalesine çıkılarak OSB’nin kendi modern bir itfaiyesi ile 112 sağlık merkezi olacak. Elektrik, doğalgaz, su ve tüm altyapı sistemlerini sürdürecek olan işletme binaları da tamamlanacak” dedi.

 

 

Haber / Hüdaverdi MALİT