Kulüp Başkanı Yılmaz güven tazeledi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün yapıldı. M. Şahin Yılmaz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetimde Beytu

GÜNDEM 14.07.2021 16:17:00 0
Kulüp Başkanı Yılmaz güven tazeledi

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurul Toplantısı, Belediye Hizmet Binası Grup Toplantı Salonu’nda yapıldı.

 

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

Genel Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, divan başkanlığına Semih Yurdakul seçilirken, divan kurulu üyeliklerine ise Emel Danyeli ve Tuğba Fıçıcı seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından kulüp başkanı M. Şahin Yılmaz tarafından okunan faaliyet raporu, oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

“HEPSİ ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARI”

 

Kulübün faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Kulüp Başkan M. Şahin Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün geride kalan dönemde büyük başarılara imza attığını belirtti. Sporcuların tamamının Çerkezköy’ün çocukları olduğunu ve hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduklarını söyleyen Yılmaz, “Çok çalıştılar. Büyük başarılar elde ettiler. Kulübümüz sporcularından Caner Arslan, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Teşvik 1 Boy’da altın madalya alarak şampiyon oldu. Masa Tenisi Takımımız Türkiye 2’ncisi oldu ve 3’üncü lige yükseldi. Buse Fidan, Haziran ayında Ankara’da yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 6.’si olarak Milli Takım Havuzuna seçildi. Ardından Bulgaristan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek, Yıldızlarda Balkan 2.’si olmayı başardı. Kadın Basket Takımımız 1. Lig yolunda 6’lı final maçlarına katılmaya hak kazandılar. Takımımızın bu sezonki maçlarını kendi sahalarında oynayabilmeleri için, 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kapalı spor salonunda parke zemin çalışması yapılacak” dedi.

 

“BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”

 

Sporun tüm dallarında büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen Yılmaz, bu hedeflere ulaşmak adına yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, sporun ve sporcunu her zaman yanında olan, kendilerinden desteğini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da teşekkür etti.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 

Denetim Kurulu raporu ve tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. M. Şahin Yılmaz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimde Beytullah Coşkun, Dilek Köksal, Ercan Özdemir, İsmail İnan, Mehmet Furkan Tülün, Süleyman Kılıç ve Murat Kıroğlu yer aldı. Denetim Kurulu’na da Mustafa Kanburoğlu, Nevzat Deniz ve Fehim Barık seçildi.

 

Haber / Yener AKBABA