Şampiyon güreşçiyi altınla ödüllendirdi

660'ıncı tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri''nde Teşvik 1 Boy'da altın madalya alarak Çerkezköy'ü gururlandıran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcus

GÜNDEM 12.07.2021 17:37:00 0
Şampiyon güreşçiyi altınla ödüllendirdi

Ziyarette antrenör Fatih Dağdelen ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ile Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da yer aldı. Caner Arslan’ın Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ettiğini, Teşvik 1 Boy kategorisinde altın madalya alarak şampiyonluğa ulaştığını belirten antrenör Fatih Dağdelen, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Güreş sporuna ilgi duyan çocuklarımız için Yaz Spor Okullarımız bünyesinde Güreş kursları açıyoruz. Bunun yanında 29 Ekim Spor Kompleksi bünyesinde bir Güreş Salonu oluşturduk” dedi. Caner Arslan’ın, Edirne’de çok önemli bir başarıya imza atarak Çerkezköy’ü gururlandırdığını dile getiren Akay, Ben Caner’in bundan sonraki spor hayatında çok daha büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 

ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

 

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan ve antrenörü Fatih Dağdelen’i başarılarından dolayı altın ile ödüllendirdi.

 

Haber / Buse SERİN