Kreş ve Gündüz Bakımevi törenle açıldı

11 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan ve ebedi 3 altın kemerin sahibi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'in Edirne'ye kazandırdığı Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve

GÜNDEM 12.07.2021 13:48:00 0
Kreş ve Gündüz Bakımevi törenle açıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni Edirne’ye kazandıran Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’e teşekkür etti.

 

YOLU, ÇOCUKLARIMIZI EĞİTMEKTEN GEÇİYOR

 

Gürkan, “Biz Mustafa Kemal’in evlatları ve askerleri olarak, Mustafa Kemal’in işaret ettiği, Türkiye’nin batı şehrinden muhasır medeniyet seviyesini kuracağız. Elbette bu ülkeye hakkettiği, gerçek anlamda demokrasiyi Millet İttifakı ile Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi mutlaka ve mutlaka kazandıracağız. Bunun yolu eğitimden geçiyor, bunun yolu çocuklarımızı eğitmekten geçiyor” diye konuştu.

 

 

ANNELER İÇİN ÇOK DEĞERLİ

 

Açılışta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuşma yaptı. “Kentte yaşıyorsak, kadını ve erkeği birlikte çalışıyorsak, sonuçta kadının çocuğunu güven içinde bırakacak bir yere ihtiyacı var. Kadın çocuğunu güven içerisinde bırakacak alışverişe gidecek, taziyeye gidecek, gezmeye gidecek. Dolayısıyla gözü arkada kalmayacak. Çocuğum kreşte besleniyor, altı temizleniyor, eğitiliyor, şarkılar öğreniyor, türküler öğreniyor ve dolayısıyla hayatın her alanını öğrenmek için önemli bir adım atmış oluyor. Anneler için çok değerli kreş” diyen Kılıçdaroğlu, kreş açma kararı veren ve bu kreşin yapımı için büyük emek harcayan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim ile Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA