Yanıkağıl ile Karaağaç arasındaki menfez yenilendi

Kapaklı'da Yanıkağıl ile Karaağaç mahalleleri arasında bulunan menfez Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yenilendi.

GÜNDEM 8.07.2021 17:51:00 0
Yanıkağıl ile Karaağaç arasındaki menfez yenilendi

Çalışma ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mevcutta 4x3 yetersiz kesitte ve yaklaşık 4 metre genişliğindeki betonarme menfezin, çok plakalı çelik menfez olarak yenilendiği belirtilerek “12 metrekare hidrolik alanlı eski menfez, 27 metrekare hidrolik alana yükseltildi. Yapılan imalat ile yol profil ve platform genişliğinde iyileştirme yapılarak görüş mesafesi arttırıldı ve platform genişliği 9 metreye çıkarıldı. Yapımı tamamlanan menfezin yoluna 520 ton sıcak asfalt serimi yapılarak yol çalışmaları da tamamlandı” bilgisi verildi.

 

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Mavi gözlü kentimizin her noktasına büyük bir özveriyle hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz 2021 yılı faaliyet programı kapsamında mesai mefhumu gözetmeksizin, sahada çalışmalarını sürdürüyor ve halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. Albayrak, yapımı tamamlanan çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU