Kurban pazarında hareketlilik başladı

Çerkezköy'de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Pınarça Yolu üzerinde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'nde kurban satışlarının başlaması ile birlikte hareketlilik d

GÜNDEM 8.07.2021 17:49:00 0
Kurban pazarında hareketlilik başladı

Çerkezköy Belediyesi Kurban Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde kurbanlık hayvan satmak için yaklaşık 90 esnafın başvuruda bulunduğu ve yer ayırttığı belirtilerken, bunların 70 tanesinin büyükbaş, 20 tanesinin ise küçükbaş hayvan satacağını beyan ettiği kaydedildi.

 

KURBANLIKLAR GELMEYE BAŞLADI

 

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala, Pınarça Yolu üzerindeki Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde hazırlıkların tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hafta başından itibaren kurbanlık hayvan satan esnafların çadırlarını kurmaya ve hayvanlarını getirmeye başladığını dile getirdi.

 

ÜZERİ ÇATI İLE KAPLI

 

Hem vatandaşların hem de kurban satıcılarının sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki hazırlıkları tamamlayarak esnafın ve halkın kullanımına açtıklarını söyleyen Akay, hijyen kurallarına uygun olan kesim yerinde bayram boyunca vatandaşlara hizmet vereceklerini söyledi. Akay, “Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın su, tuvalet gibi ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Ayrıca Kurban Kesim Yerimizin üzeri çatı ile kaplı” dedi.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT